- itrader haksızsa kesinlikle itibar zedeliyor kaldırılana dek bazı konu baltalayanlar için de geçerli bu durum . az önceki vakada hem konum baltalandı hem - itrader yollayanlardan biride bendim kötü bir durum ama sürekli bi mod arkadaşın burda olması gerekıyor gece gündüz zor bişey ama başka bişey belki geliştirilebilir.
Bana göre de bir sistem geliştirilmesi gerekiyor yani bu şekilde ticaretler yarım kalabiliyor insan hakettiği işi alacaksa son anda bir eksi ticaret bile işi bozabiliyor insanın aklına soru işaretleri geliyor
Onun yerine şikayet konusunun sonucunu beklemeden kullanan üyelere en az 30 gün olarak ban uygulansa daha mantıklı.
Böyle bir kural gelirse isterse göndersin.
Ceza verilmeden kaldırılmasına veya uyarılmasına karşıyım. Belki o kişi çok büyük kazançlı işler alacaktı ama trade yüzünden alamadı. O nedenle kesinlikle ağır ceza gerekiyor.
Bencede bu mantıklı yani sonuçta bir şikayet acilmadan sonuca varilmadan bence de atılmamali
Modların zaten dolu işi var modlar nereye yetişsin hocam. Eksi ticaret atıyorsa ve haklıysanız şikayet konusu açabilir veya şikayet başlığından sildirebilirsiniz.
Tamam da hocam bu - ticaret yüzünden 3 4 gün veya 1 hafta iş yapamayan insanlar var bu hak mı sizce ? Yani silinebilir evet onlar da yogunlar ama neticede 160 bin üyenin her birinin 4 5 gün iş yapamaması demek daha büyük maliyetlere sebebiyet demek
Bir örnekte profilimdeki - trade olarak bende konunuza katılıyorum hocam
- Trade başlangıcı ortada mağduriyet yoktur diye başlıyor bakalım bu saçma sapan puan profilimizde kaç gün kalacak...
Zor hocam psikoloji bozucu biraz da sinir stres yaptırıyor iş düşüşü ile yani bunlar başlangıç sebepleri