- ticaret puanı herkesin ticaretini etkiliyor ve geçen de bu tarz bir girişim oldu bu 2. cisi oldu tarafıma ve bir çok üye tarafında böyle bir şey başımıza geldi benim düşüncem şu şekilde umarım bu tarz veya daha geliştirilmiş bir sistem olur - ticaret ilk şikayet ve şikayetin sonucunda kullanılabilirlik veyahut bir üyeden bir üyenin alışveriş yaptığı mağdur olduğu veya hizmeti beğenmediği sırada ilk modlara - ticaret bildirimi iletilsin sonra üye haklı ise profilinde gözüksün bu şekilde yaklasik 1 haftada 2. Negatif ticaret bildirimi oldu haksız durumda hem biz gereksiz yere ne zaman silinecek diye kaygilanmayiz hem de forum açısından daha iyi olur diye düşündüm karar yinede forum yetkililerinindir. Teşekkür ediyorum saolun.
Bu tarz bir şeye katılanlar yorumu beğenirse sevinirim başka fikri olanlar da yazarsa belki sisteme güncelleme gelebilir diye düşündüm.
Herkese teşekkür ediyorum umarım forumda artık Multi üyelik açan ve gereksiz - ticaret puanı atan olmaz yapılan stresi sanırım gereksiz - ticaret puanı atılan arkadaşlar daha iyi anlarlar.