digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burger King için Allah kurtarsın diyorum.
Benim ofis bölgemdeki de ev bölgemdeki burger kind paket servisi de feci kötü.
Muhtemelen Burger King kuryeleri önceliği tıkla gelsin üzerinden gelen siparişlere veriyorlar.
Sonra getir trendyol yemek sepeti siparişlerini dağıtıyorlar.
Artık bana buz gibi patatesler getirdikleri için Burger benim kara listemde.
Canım çok burger çekerse gidip yiyorum paket servis için Burger a asla güvenmem.
Benim de bir kez işim düştü BK servisine, daha düşmez.

ademkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi firmadan sipariş verdiniz bilmiyorum ama bazı kurye firmalarında çalışan kuryeler mesai saati bitimine getirebiliyor siparişleri.

Örneğin saat 22:00'da mesaisi bitecek, siz siparişi 21:00-21:20 aralığında verdiniz. Kurye aradaki 40 dakikalık zamanı doldurmak için ve başka sipariş almamak için üzerinde bekletir. Tabi her kurye bunu yapıyor diyemem.

Bir diğer durum ise kuryelik yaptığım için biliyorum, yolda oluşabilecek durumlar, yanlış paketi alan kuryeler, kaza geçiren kuryeler, motoru arızalanan kuryeler.

Hiç unutmuyorum, sipariş geleli 5 dakika oldu ve siparişi yoldayım olarak işaretledim müşteriye götüreceğim. Yolda giderken kaza yaptım ve siparişi yaklaşık 1 saatte götürmek zorunda kaldım. Yani diyeceğim o ki kuryecilik zor bir meslek 😂

Nadir de olsa sipariş verdiğim zaman, kurye geciktiyse altında sebep aramaya başlıyorum. Acaba kaza mı yaptı? Motoru mu arızalandı? Bir sıkıntısı mı var? Takıntı haline geldi.

Firmayı arayıp neden geç kaldığına dair bilgi alabilirsiniz.
Selam, BurgerK dan sipariş verdik.
Sipariş 2 dakika önce geldi, kuryeye sordum ne zaman teslim edildi diye, 5 dakika önce dedi. Yemekler de garip şekilde sıcak gibiydi ( ortalama motorla 2-3 dk sürüyor yol, yani kuryenin gelme mesafesi normal. )
Tekrar sordum BK da müdür bir tanıdığıma ; İptal edilememesi için direkt onay veriliyormuş... Yolda olduğu için de iptal edemiyormuşsunuz. En azından getir-trendyol vb için böyleymiş.

ademkilic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yolda olarak gözüküyor ise kurye onay vermiştir hocam. Sipariş düşer, hazırlanıyor gözükür. Kurye paketi teslim alır ve teslim aldım seçeneğini seçer ardından yolda gözükür 😊