Merhaba kediniz egzama olmuş hocam. Kediye gerçek protein verin. gerçek et balık tavuk vs. Mama da hipoalerjenik mama kullanın sadece. Mesela bunu kullanabilirsiniz.

minidora adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Scottish kedim var yaklaşık 33 insan yaşında. Yaşını başını almış, ufaktan hantal.

Hemen hemen 3 aydır bende. Geldiğinde boynunda kocaman bir yara vardı, ilgisizlikten dediler. 1 ay kadar sevdik, oynadık. Halinden memnun ama hala yara geçmedi. 3 veterinere götürdük. Biri parazit dedi, biri alerji dedi.
Diğeri mama alerjisi dedi. Balık, kuzu, tavuk, dana, bitkisel çeşit çeşit mama denedik. Her vetin teşhisi üstüne farklı iğneler yaptık, ilaçlar verdik. Alerjik sıvılarla yıkadık falan. Bugüne kadar olan hayvanlarım için harcadığım paranın toplamını geçti, en son kilosu 250 lira olan salak saçma özel bir mama önerdi onu da aldık yine bana mısın demedi. Her şey bir yana geçen hafta dışkısı ishal ve kanlıydı. Vet önemli bir şey değil dedi bugün yine aynı. İnsan gibi gazlı bir şekilde bulunduğu yere ishal biçimde salıyor.

Bu arada sadece boyun değil kol ve patilerde de yara var. Kaşınıyor, kaşıyor, tüy bağlamıyor.

Görüntüler hoş olmadığı için fotoğraf atmak istemedim.