Evet @Type; arkadaşın cihazıydı. İyi bari biri düzelmiş.Bu arada dikkatimizi çeken bir nokta daha var, sorun yaşayanlarda 3050 ekran kartının yanısıra freedos geliyor. Bizimkilerin hepsinde orijinal windows11 var. Biz çok memnunuz çünkü oyun için değil adobe programları için kullanıyoruz. hem rtx3060 bir notebookta en verim alabileceğiniz kart hem de bu seride ekranların sRGB oranı %100 yani adobe kalibrasyonuna en yakın ekran bu oluyor. Soğutması da çok başarılı başka laptopların stokta çalıştığı sıcaklığa bunlar tam yükte anca ulaşıyor. Tabi kullanım amacına bağlı bu durum. Yılda firmamıza ortalama 15-20 yeni laptop alıyoruz ve satıyoruz. Lenovo dışında şunu öneririm diyebileceğim inanın yok. Her türlü ürünlerinin arkasındalar hatta bir kaç sene önce bir problem oldu. Türkiye'de sorun daha önce yaşanmadığı için bana yurtdışından bir temsilci atadılar 10 gün boyunca benimle her türlü testi yapıp sorunu buldu ve düzelttiler. Bana kalırsa 3060 lı olan ile değişiklik talep edin yapıyorlarsa.MSI deneyebilirsiniz belki. Razer iyidir ama fiyatlar uçuyor.

Umutofficial adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana da anakart değişikliği teklif ettiler üstüne 8 GB RAM ekleriz dediler. Ben kabul etmedim, tüketici haklarımı bildiğimi, DOA raporu istediğimi belirttim. Bir daha da alasım yok. Sizin düşünceniz nedir?