Site adresi: pm ile iletilecek ( kaliteli akılda kalıcı bir domaindir)
Site için istenen fiyat: 800₺
Sitenin aylık getirisi: Yok.Hiç reklam çalışması veya para kazanılması için birşeyler yapmadım hite odaklandım o yüzden gelir yok
Sitenin açılış tarihi: 15-02-2022
DA / PA Değerleri: 3/22
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber sitesi
Günlük hit sayısı: Genellikle günlük düzenli 70-100 hit alıyor ancak bazı günler 200. 300,400 bazı günler 1000 hit geldiği bile olmuştur
Ziyaretçi kaynağı: Google
Domainin Yaşı: 4 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tema ve tüm içerik
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet, Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Adsense onay : Yok ( Başvurmadım ama başvurulursa onay alabilir almasa bile 10-15 tane özgün makale ekleyip alabileceğinizi düşünüyorum)
Eklemek istediklerim :
- Google news kayıtlıdır.
-İç seo çalışması yapılmıştır
-Search console ayarları yapılmıştır
-Siteye ilk kurulduktan 2 hafta sonra 250 tllik backlink paketi alınmıştır ardından bir ay sonra 50 tllik backlink paketi daha alınmıştır.
-Site çok hızlı index almaktadır google üzerinde 3 binden fazla index almış makaleler mevcuttur.
-Site içerisinde wbots kullanılmaktadır aylık 60 tl maliyeti vardır ama siz ek bir yazılım kurarak veya elle içerik girip bu maliyeti saf dışı bırakabilirsiniz..
-Site mailiyle birlikte teslim edilecektir ancak domain başka mailde olduğu için taşınacaktır.
-Sitenin google search Console istatistiklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :
https://www.hizliresim.com/bomf4q1
Whatsapp iletişim >>>
Tikla