Eğitime göz gezdirdim ve birkaç eleştiriyi kabul ederseniz iletmem gerekiyor. Özellikle PA eğitimlerinde o kadar hızlı videoları hazırlamış ki sunan arkadaş anlattığı konular net anlaşılmıyor MSB nedir OB nedir detaylı anlatmasını beklerdim fakat şu olursa OB şu olursa MB sonrası hop backtest ama OB yi bilmeme rağmen 3-4 defa aynı videoyu izledim ki tam olarak ne anlatmak istediğini anlayayım hele ki supply demand konusu tam olarak ne olduğunu bile anlatmadan şurada böyle bir yoğunluk var hop yapı budur diye geçmiş yani yeni başlayan birisi için eğitimi 5 defa gözden geçirse yine anlayamacağı konular var o kısım bana açıkcası zayıf geldi. Genel eğitim konularını çok doğru seçmişsiniz ama sunan arkadaş o kadar hızlı anlatıyor ki nerde ne oluyor anlamak için videoyu 2-3 defa başa sararak izlemek gerekiyor bazı videolarda başa sarsamda anlamıyorum çünkü yapının nasıl oluştuğu nerde trade edileceği hakkında hiçbir fikir yok yapıyı bilsenizde nerde girileceği nerde çıkılacağını bilmeniz gerekiyor aksi halde olay olduktan sonra yapıyı görüyor olursunuz buda teknik analizi işe yaramaz hale getirir

PA bilgim var fakat çoğu kişinin tekniği farklı bu yüzden eğitimin o noktasına odaklandım ki sunan arkadaş nasıl bir teknik ile trade edebiliyor onu göreyim diye ama maalesef aradığımı bulamadım. Eğitimin diğer kesimlerini incelemedim oralarıda inceleyeceğim.

Ayrıca böyle bir eğitimi ücretsiz sunduğunuz için teşekkür ederim gerçekten faydalı bir eğitim