Haklı olabilirsiniz o anlık özel ilgi beklemiş olabilirim ekstra ateş ölçümü değil serum esnasında ateşinin düşüp düşmediğini öğrenebilmekti amacım. Dinlenme konusunda video çekebilseydim zaten yeteri kadar oturup dinlendiklerine şahit olabilirdiniz.
Hastanede çalışmadım ama Kemik iliği kanseriydim 1 yıl hastane de yattım aynı odada ve aynı hastalıktan yanımdaki 5 hastanın ölümüne şahit oldum (AYNI hastalıktan) Bu yüzden onlarıda anlayabiliyorum ebeveyn olarak değil hasta yakını çocuk yetişkin biri olarak da anlıyabiliyorum.
Son cümlenizde maalesef haklısınız bazı kişilerin bazı şeyleri olduğundan fazla istemesinden dolayı diğer insanlarada böyle yaklaşıyorlar.
Çok geçmiş olsun. Allah çocuğunuzun acısını göstermesin inşallah. Aslında sizin kibar ve naif üslubunuzu gördüm. Yanıtımı konuda sağlık çalışanlarına nefret kusan bazı arkadaşlar okusun diye yazdım.
Bazı işler para için yapılamayacak kadar zor işler. Bu işleri yapan insanlar hem aldıkları paraya oranla büyük sorumluluk ve risk alırlar. Hem de kimseye yaranamazlar.
Allah kimseyi hastaneye düşürmesin. Ama sağlıkçıların psikolojisini ülkede bolca bulunan hödükler bozuyor. Sonra senin gibi kibar adamlar da kurunun yanında yanan yaş misali kötü tavra maruz kalıyor.
Tekrar çok geçmiş olsun.