garajdakivosvos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, eğer müşteri bu konuda bir geri bildirim yaparsa kullanıcıların banlanmasına kadar gidiyor süreç. İlkinde uyarıyoruz daha sonra bakiyelerinde silme yapıyoruz en son banlıyoruz. Ancak özel bir takip yapmıyoruz çünkü gerçek kullanıcı bunlar. Yani gerçek bir kullanıcı gibi hareket ediyorlar. Daha sonra sistemi kullanmayı bırakıp tüm takip ettiklerini de çıkarabilirler. Takipçide bunu göze almak lazım. Biz düşmeme garantisi vermiyoruz ancak görev yapan kişileri de uyarıyoruz.
Merhaba hocam sistemi kullanıyorum bende kendimce gördüğüm eksikleri belirtmek isterim. A profiline takipçi almak istersek 1 kere verebiliyoruz sanırım. Sonra aynı linke tekrar takipçi almak istesek daha önce takip edenlerede düşüyor. Takibi bırak tekrar takip et yapıyorlar. Mevcut görev tamamlandıktan sonra ya mevcut göreve ekleme yada o linke tıklayanlara tekrar düşmese daha iyi olur ben fark ettiğim bir tanesine itiraz ettim 1 aydır inceleme bekliyor diyor bu arada. Sistem kullanım açısından güzel ama bu konuda iyileştirme yapılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum.