https://resminiz.com/r/pqm2O
Ben elimi kafeste tutuyordum sürekli elimden korkmasın diye sonra yavaş yavaş yaklaştırdım parmağımı. Sonra tek parmakla sevmeye başladım. Bu dediklerim hep farklı günler yani öyle bir günde gelişmedi. Sonra parmağımla ayaklarını sevdim sonra ayağını parmağımla kaldırıp parmağımı tutmasini sağladım. İlk zamanlar tek ayağı ile tutuyordu sonra parmağıma çıkmaya başladı.
Kendimize alıştırmak içinde alıp perdenin arkasına geçtim. Orada kaçacak yeri olmadığı için üzerime konuyordu sürekli. Öyle öyle artık öyle bi alistiki evde kuşa görünmeden odadan odaya geçmeye çalışıyoruz görür görmez ucuyo geliyor.
Yanımızdan ayrilmiyor artık kafesine yemek su ihtiyaclarini görmeye giriyor sadece.
Birde biz konuşsun diye uğraştık ama konuşmayacak sandık uzun sürdü çünkü biz uğraşmayı bıraktık o konuşmaya başladı. Şuan istediğim kelimeyi 1 gün söylesem ona hemen alıp söylemeye başlıyor.
10 kelime falan söylüyor şuan.
Bizden biri oldu artık geçen veterinere sağlam getirdik az kalsin öldürüyorlardı kuşu dilini falan kestiler yanlisikla ölecek diye nekadar üzüldük. Ama toparladı ve iyileşti. Dilide iyileşti ve konuşmaya devam ediyor yaramaz.