Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Çok şükür dünkü serumdan sonra biraz daha iyi kızım. İnşallah kısa zamanda atlatır.
Merhaba hocam;
Şahsım adına konuşuyorum kimseden özel ilgi beklediğimiz yok hastanın ayağına gitmek özel ilgi değildir görevden dolayı yapılması gerekmektedir. Mesleğiniz zor olabilir ama günde isterseniz 1000 hastaya bakın ama bu kimseye sert , yorgunluğunuzu yansıtacak davranışlar sergileme hakkı vermez. Hiç bir hemşire doktor iyi niyet gösterdiği diye fazla ilgi istemedim otoriter değil karşı tarafa kötü bir sergilenim oluyor.
Yeri geldi avm de çalıştım günde aynı ayakkabı için onlarca yüzlerce kez anlatım yaptım. Yeri geldi 1 müşteri için 10-15 farklı ayakkabı 2-3 çeşit numara ile deneme yaptırdım ama bir sonraki müşteri geldiği zaman "Merhaba hoşgeldiniz" güler yüzlülüğümü hiç eksik etmedim. Bir market çalışanı her müşteriye hoşgeldiniz diyerek müşteriyle sıcak bir izlenim vermektedir. Bir sağlık çalışanı veya başka biri bir işyerine gidince bir ürün istediği zaman satış personeli ürünü alıp gelin bakayım der ise neler dersiniz çok merak ediyorum?
Ben biraz empati kurulmasını istiyorum. Bu gözlerim hastane konusunda neler nelere şahit oldu bu yüzden çok şey biliyorum. Sonuçta sizde bizde maaşlı çalışıyoruz. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin tüm çalışanlara kolaylık versin İnşallah.
Hastanelerle marketleri nasıl karşılaştırabiliyorsunuz hocam marketteki çalışanın size güler yüz göstermesinin sebebi onları bir daha tercih etmenizi istedikleri için. Hiçbir kamu personeli güler yüzlü olmak zorunda değil ( olsalar iyi olur tabiki ) görevlerini aksatmadiklari müddetçe bir sıkıntı görmüyorum ortada. Kamu ile özel sektörü birbirine karıştırmayın lütfen. Özel hastanelerde de durum aynı şekil