VorteXx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Detaylı anlatımınız için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızı uyguladım ve sorunlar ortadan kalktı. Ama reklam onayı almadım daha yeni başvurdum. Kaldırdığım google kodları olmazsa adsense nasıl onay verecek? siteyi adsenseye eklerken kodu <head> arasına yapıştır diyor?
Bu AMP yapınızla ilgili. Reklam kodlarını tema dosyalarına manuel eklemenizi tavsiye ederim.

Bunun nedeni, AMP için eklenti ya da temanızla birlikte entegre gelen bir AMP yapısı varsa ve reklam kodlarınızı eklenti ayarlarınız ya da tema ayarlarınız aracılığı ile sitenize eklerseniz -muhtemelen- hem masaüstü hem de AMP versiyonunuzda Adsense reklamları görünecektir.

Fakat, tema dosyalarınızdaki single.php gibi dosyalara manuel eklerseniz AMP versiyonunuzda görünmeyecektir diye tahmin ediyorum.

AMP'yi yıllar önce biraz deneyimleme şansım olmuştu ve kazançlarım epey azalmıştı, o sebeple kullanmayı bırakmıştım. O yüzden bu mesajımda belirttiğim detaylar belki tam çözüm olmayabilir bu sorunuz için. Fakat, denemekten zarar gelmez.