bu konuda biçok arkadaşımızın beklentisi çok yanlış.egitimlerden beklenen şey bizde,500tl vereyim ama günlük 300$ kazanayım şeklinde...özel yöntemler,özel sırlar bekleniyor ama istisnalar hariç,egitimlerin amacı bi üstdeki mesajdada belirtildigi gibi sadece zamandan tasarruftur.o bilgiler aslında bedava olarak sagda solda mevcuttur,isteyen herkes o bilgilere ulaşabilir.ama siz tektek siteleri,konuları gezmekle yani araştırma yapmakla ugraşmamak için egitimi alırsınız.kısacası parayla aldıgınız şey,zamandır...bi egitim alırken bunu bilerek alım yaparsanız sıkıntı yaşamazsınız yoksa aldıgınız her egitim sonrasında bu adam ***********,bu bilgiler zaten internetde var gibi sıkıntılar çıkacaktır sizin için

ben yerli/yabancı sürekli egitimler alırım,aynı şekilde netde kendi araştırmalarımda olur.aldıgım egitimlerin büyük çogunlugunu zaten biliyor oluyorum,kolay kolay yeni ögrendigim bi bilgi var diyemiyorum ama bu egitim işe yaramazda diyemiyorum çünkü bilgiler dogru oluyor ama ben daha önce bi forumda görmüş oluyorum mesela...