Ayn hocam ama ben de artık blog veya içerik sitelerinin yerini artık sosyal medyaya bırakacağını düşünüyorum. İnsanlar çok hızlı tüketime alıştı, hızlıca bakıp çıkıyor, gündemde bir olay varsa zaten instagram veya twitter postlarından öğreniyoruz. Sizin bahsettğiniz model bildiğiniz üzere twitch veya youtube vb. platformlarda yürüyor. Sıfırdan web sitesi ( seo,hosting...) kurmak ile zaman harcamak yerine direkt bu platformlarda emek, zaman ve bunun karşılığında kazanç sağlanmalı diye düşünüyorum. Çünkü zamanı hiçbir para satın alamaz. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.

bu arada ilerlediğiniz yolu çok beğeniyorum.
evet üstat kesinlikle katılıyorum. abonelik modeli heryerde hızla uygulanmaya başladı.
nitekim bahsettiğiniz platformlar da kendi özelindeki kişilere imkan sağlıyor.
yani bir blog yazarı youtuber veya twitch yayıncısı değilse ne yapsın? akla gelen ilk cevap, "öyle olsun o zaman"
fakat ben dijital içerik olarak blog yazarıyım. ve asla kameranın öne çıkmadan abonelikten nasıl faydalanabilirim?
diyenleri buraya alabiliriz işte
Kendi adıma konuşacak olursam dikkat etmediğim bir noktanın önemini çok güzel açıklamışsınız.
Yazı yazmak size yakışıyor (:
teşekkür ederim hocam beğenmeniz mutlu etti
Amazon Prime 7.90, kullanmadığım aylarda ödeme yaptıkça üzülüyorum.
evet ya benimde prime üyeliğim var ayda bir aldığım ürün 1 günde geliyo sadece. onun dışında kullanmıyorum
Haber Siteleri İçin Düşünülebilir Belki Abonelik Sistemi Ya Değilse Bir Çok Sektör İçin Mantıksız Geldi Benim Açımdan.
aslında evet her kategoride pek uygulanabilir değil. bu konuda katılıyorum.