Hocam öncelikle Allah hayırlı uğurlu etsin tek yastıkta kocatsın inşallah.Ben de yakın zamanda tv aldım araştırmam sonucu bilindik markalarla bu saydığınız markalar arasındaki farkın malzeme kalitesi,ürün ömrü ve teknik servis desteği olduğunu gördüm.Malzeme kalitesi renklerle (renklerin canlılığı,derinliği vs ile alakalı),FPS yani izlediğiniz görselin akıcılığı (normal bir videoda fark etmezsiniz bile ps5de popüler grafikleri ağır olan oyunlarda ancak farkedebilirsiniz) ve ürün ömrü (örnek veriyorum tv bazen çok ısınıyor bilindik pahalı markalar bağlantı noktalarını yalıtkan malzeme ile tutturuyor sizin saydığınız markalar daha az yalıtkan malzeme ile tutturuyor tv farklı noktalardan farklı oranlarda genleşiyor bu da bazı problemlere sebebiyet veriyor ürün ömrünü etkiliyor.Bence bu pek problem değil yani ha 7 sene kullanmışım ha 6 sene fakat yardımcı olmak için araştırdıklarımı ve deneyimlerini aktarıyorum) ile alakalı.
Tvlerin hepsi seri üretim olduğu için her üründe olduğu gibi tabiki arızalı çıkma,garantisini doldurmadan bozulma vs gibi durumlar olabilir bu noktada bence işin en önemli kısmı yarın birgün bir arıza çıktığı zaman ürünlerinin arkasında duruyorlar mı? Nasıl teknik destek veriyorlar? Bu soruların cevapları benim için çok önemli olurdu malzeme kalitesinden vs den daha çok.Çünkü bu kısım çok can sıkabiliyor.Uzun lafın kısası benim tavsiyem teknik desteği ve müşteri hizmetleri en iyi olan,ez az şikayet olan markadan tvyi almanız yönünde olacaktır hocam.