Sanirim forumda bir baslik acip uzun ve detayli bir sekilde genc kardeslerimizi bilgilendirecegim yogunum belki bunu haftaya yapabilirim

Asagidaki yazdiklarimi halen anlamayacaksan bana Whatsapptan ulas sana bir yol haritasi ve yapman gerekenlerin listesini aciklayici bir sekilde verecegim bana veya herhangi bir egitmene ihtiyacin yok ihtiyacin olacak sey gunde 1.5 2 saatini ayirmak 1 grammar book 1 video setleri ve benim sana cizecegim yol haritasiyla 1 ay sonra kendi kendine cumle kurabileceksin 1 sene icindede lise ogrencilerine kadar english egitim verebilecek hale geleceksin
Ben sana nasil ogreniliri ogretecegim

Hic bir insanda ZAYIF HAFIZA diye bir sey yoktur bu bir bilimsel arastirmadir egitimsiz bir hafiza vardir insan beyni mukemmel bir mekanizmaya sahiptir gunde 400 den fazlada kelime ezberleyebilir onemli olan ogrenmeyi ogrenmek odaklanmak ve biraz zaman ayirmak gerekiyor english dedigimiz dil bakin defalarca yazdim alfabeden baslayip , birlesik sesliler , basit sesliler , sessiz harfler etc vesaire iyi bir sekilde ogrenip edatlar sifatlar ve verb to be ye kadar olan kisimdir sonrasi zaten kolaydir
Ingilizce yapisi hep aynidir gecmistede simdiki zaman dilimlerindede gelecek zaman dilimlerindede cumle kurum sekli kolaydir sadece bir kac detaya dikkat etmek gerekiyor ingilizce ogrenmek maksimum 1 senedir ki 1 sene dedigim sure ilk okul mezunlari icindir bakin aksini iddia eden varsa gelsin niye bu kadar gozunuzde buyutuyorsunuz anlamadim gitti bol sans whatsapp numarani bana gonder kardesim abim ... kurus para istemiyorum ama bir yetim ogrenci sevindirirsen memnun olurum
Dediklerimi uygulayacaksin zaten basit bir yol cizecegim seni egitimle guzel bi hirpalayacagim english seviyen her ne kadar olursa olsun bu kitabi almalisin ve buradan video setleri linkleri paylasacagim
Evren okuşlug day light egitim seti diye yaz youtube da

https://youtu.be/vc8A2emp5pE

link serilerin hepsini izleyin iddia ediyorum hicbir egitmene ve tonlarca para harcamaniza gerek yok
Hani diyoruz ya kendi kendimize calistir şu saksıyı be oglum diye heh iste o konu burada basliyor Bol sans

Sozluk konusuna gelince kesinlikle resimli sozlukler almalisiniz classic sozlukleri unutun insan beyni gordugunu unutmaz 😉 baslangic seviyesinden cok ileri seviyelere kadar seriler mevcut online arastirabilirsiniz
Bol sans .