Merhaba,

Bu forumdaki hemen hemen tüm "Yüksek performanslı sunucu hizmeti" veren firmaların hizmetlerini denedim. (minimum 6~12 ay)
Konu başlıklarında ve içeriklerinde yazan ve vaat edilen konfigurasyonların hiçbirinin gerçekte öyle olmadığını deneyimledim.
Hatta bazılarında custom config en performanslı sunucularına eklemeler yaparak 2~3 kat fazla ödeme yaptım, bir süre geçtikten sonra benden habersiz gizlice başka düşük bir konfig sunucuya taşıdılar, web uygulamalarımın çökmesiyle farkettim.

Her neyse, şöyle sözünün erbabı ilkinde neyse devamında da o, uzun soluklu düzgün bir firma aramaktayım.
Yüksek performanslı bir sunucusuna ihtiyacım var, Türkiye lokasyonlu olabilir. (minimum 8~12core (ghz kısıtlandırılmamış minimum e5 269x), 24gb ram, 250gb nvme disk) . Vm iyi konfig edilmiş olmalı (boştaki kaynakların başka bir vm sunucusuna doğru genişletilmediği (bir çok firmada bunu yaşadım.)
Sunucuda herhangi bir up/down zorlama işlemi yapılmayacaktır. Standard web siteleri barındırılacaktır. Çok yüksek trafikli olacağından sonradan upload sınırlandırması gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.
Ücret sınırım yoktur, konuşulur.

Şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.

Edit: VDS sunucularda pekte aradığım özellikleri göremediğimden Dedicated/Fiziksel Sunucu tekliflerine de açığım.