Yorumları okudum. Güldüm ve üzüldüm.
Çözüm önerileri sunayım, polemiğe girmeye gerek yok espri yapacağım derken millet burda birbiribni kırıyor gereksiz şeyler. Eminim yazılı değil de sözlü olarak bu Muhammet muhabbet dönseydi hepimiz gülerdik
1-sen öğrencisin, git görüş yönetimle en fazla sana yok derler dene zararı olmaz.
2- eğer ki yok dediler, yine git mescide uyu ama uzanmadan. Kucağında kitap birşey olsun istirahat et. Yayılıp uyursan sırıtır. Ondan dolayı diyorum.
3-eğer ki yok dediler, maddi durumunda iyise güvenlikçi abiye, kek bisküvi ikram et. Soğuk bir içeçek ver. Memleketini sor. İşte ne bilim alttan üstten ikna etmeye bak tabi bu en son yöntemin olsun.
4- gittin görüştün, senin dışında kimse bilmeyecek sadece sen bileceksin sen uyuyacaksın verilen bu imkanı suistimal etmeyeceksin diye konuşma yap. Nabzına göre oyna yönetimin. Az çok anlamıyorsunuz sizde yönetimin niye böyle karar aldığını. Yasal yazı filan bunlar hikaye hiç o toplara girme
5 - bende kütüphane de, çekyatta, mescide çok çalıştım. En faydalısı çekyat

kütüphane de hapşıran, gülen, fıs fıs konuşan uğultu olur. Benim çalıştığım yer cami kütüphanesi idi hafta içi sessiz Di. Sabah erken saatlerde. Çekyatta oturmadan ayağın, toton sert zemin de olacak şekilde masa görevi gibi kullan çekyatı. Çünkü yumuşak zeminde uykun gelir o rahatlıktan dolayı. Hele ki hava da ısındı iyice zorlaşır .
Sınavda salladığım tutması dileği ile