Herkese Hayırlı, bol, kazançlı, mutlu forumlar dilerleyerek ve kısa bir acıklama ile konuma başlamak isterim.

1997 Yılından beri internet geçmişim var, genelde hosting işi ile uğraştım son yıllarda başımdan geçen bazı olaylardan dolayı hosting işini bırakmak zorunda kaldım. Yine tek anladığım hosting işi ile ara ara uğraşmaya devam etmekteydim bu defa başımdan geçen ailevi bir sorundan dolayı bu defa KESİN ve NET olarak interneti komple bırakmaya karar verdi. Bırakma nedenim internette harcadığım zaman aileme harcadığım zamandan daha fazla olduğu için İnternetti bırakmasam ailem dağılacak yuvam yıkılacaktı.Şöyle geriye baktığımda yuvamın bu zamana kadar ayakta durması dahi mucize (18 Sene) Her boş vaktimde ailem yerine bilgisayar, bilgisayar olmadığı zaman telefon ile zaman harcıyordum, tamam boşa uğraşmıyordum ama kazandığım para nekadar olursa olsun, ailem ile geçirmediğim zamana değmediğini ve değmeyeceğini geç anladım . Bu sorunları ben hiç göremedim gördüğümde önemsemedim taki yuvam yıkılma durumuna gelene kadar.
Eşimin bana en net sözü "Bilgisayarmı Ailenmi" demesi oldu... Ben Ailemi seçerek internette uğraştığım herşeyi öldü fiyatına satmaya karar verdim.Satılmayanları çekiliş veya forumdan birine üçretsiz vereceğim. Bu demek değildir formu terk edip bidaha gelmeyeceğim.
tabiki ara ara girer yorumlara katılırım ama eskisi gibi saatlerce internette vakit gecirmeyeceğim...

Neyse fazla uzatmamayım Elimde bulunan site ve domainler aşağıda linklerde paylaşıcam ilgilenen arkadaşlar PM veya konu altından iletişime gecebilirler toplu alımlarda fiyatlarda teklif verilebilir.
Not: Ailenize daha cok değer ve daha çok zaman gecirilmesi gerektiğini benim gibi geç farkına varmayın. İnsanın bu dünyada ne arkadaşı, ne işi, ne akrabası var hepsi boş en kötü gününde hepsi yok olur yanından ama eşin ailen her zaman yanında. ( Benim Annem babam eşim ve cocuklarımdan başka kimsem yokmuş) Ailenizin değerini bilin.

1- Domain +Site
AWBS Sistemi
Satildi

---------------------------------------------------------------

2- Site

SATILDI

---------------------------------------------------------------

3- Domain

Webopsiyon(.)com

Wmsitesi(.)net

Satildi

https://www.r10.net/com-net/3073925-...tista9989.html