Merhaba Arkadaslar,
Bir arkadasimin firmasi icin bir App yaptirmayi düsünüyoruz ve bunun yaklasik ne kadar tutacagini merak ediyoruz. Asagiya Uygulamada bulunmasini istedigimiz özellikleri yaziyorum. Bana yaklasik bir fiyat verebilirseniz sevinirim.
Uygulama bir transport (kargo) firmasi icin yapilacak, is sahibi ve söförler icin kullanilacak sadece
1*Basit bir arayüz istiyorum ,giris sayfasinda sadece bir Logo ve giris sayfasi olacak ( Sadece admin tarafindan giris izni verilen kisiler girebilecek, kimse kendiliginden kayit olamayacak)
2*Giris yapildiktan sonra giren söforun karsisina secmesi icin icinde Arac Plakalarinin oldugu bir liste gelecek. (Örnegin sirketin 30 arabasi var hepsi görünecek ancak baska söför tarafindan secilmis arabalar kirimizi olacak otmatik, bosta olan arabalar yesil ,yani secilebilir görünecek). Soför bu listeden arabayi sectiginde otomatik sekilde kayit altina alinacak. Gün Saat Dakika vs sisteme islemeye baslayacak, ve soför arabadan indiginde orda arac teslim gibi bir tus olacak ve plaka kirmiziya dönecek. Ve o söforun o günkü kaydi sisteme girilecek.
3*Ayrica Plaka secildikten sonra bir secenek daha olacak o da söforun gidecegi bölge yazilacak (örnegin Bursa, Sakarya, Izmir vs)
4*Bu App e sadece admin bir web sitesi üzerinden de giris yapip ay sonunda bir liste sekilden döküm alabilecek, veya haftalik.
Dökümde Hangi söför hangi arabayla hangi gün hangi saatler arasinda nereye gitmis bunlar listelenecek.
Uygulama yaklasik bu sekilde olacak, fiyat tekliflerinizi , referanslarinizi ve örnek uygulamalarinizi PM den iletebilirsiniz tesekkürler