7/24 açık olan bir kütüphaneye gidiyorum yks için tabi uyku için masada uyuyunca her yerimiz ağrıyor bide içerisi biraz soğuk oluyor bende mescidi daha iyi bir alternatif diye düşündüm 4 saat mescidde yatayım derken 2 saat oldu olmadı kütüphanenin güvenliği burada yatmak yasak dedi. Bende kütüphaneye geldiğimi uyku için birkaç saat burayı kullandığımı belirttim. Bunu yapamayacağımı nedeninin ise yönetimin aldığı bir karar olarak belirtti. Bende hangi hakla böyle bir karar var resmi yazı görebilir miyim dedim sonrasında güvenlik görevlisi 153 e şikayet etmem gerektiğini yada öğlen yönetimle konuşabileceğimi bunun için herhangi bir yazı gösteremeyeceklerini belirtti konuşmadan önce buraya danışayım dedim böyle bir hakları var mı? Daha öncede bir arkadaşımı mescidden çıkardılar tamam mescidin amacı bu değil ama zaten pek kullanan yok kullanan olur diyede arka köşeye kıvrılmıştım. Yönetimin böyle bir hakkı var mı bilgi verir misiniz eve git gel yapmam zor masadada yatıncada her yerimiz ağrıyor ve hasta oluyoruz.
Not : kütüphane aynı zamanda müzedir.
Buradan çıkartmak yasal mı? Bilgisi olan varsa sevinirim.