Kan silme kodu, CS GO oyunu içerisinde aktifleştiren oyuncuların oyunu daha iyi oynayabilmesini sağlayan bir koddur. Bu kod aynı zamanda oynayışınızı iyileştirmekle kalmayıp FPSinizi de yükseltecektir.

CS:GO Shift İle Kan Silme Kodu

CS:GO oyununda rekabet çok ön planda olduğu için gereksiz ve oyun deneyimimizi kötü etkileceyecek olan kan izleri , bomba izleri , mermi izleri ve cesetleri ortadan kaldıran bir koddur. CS:GO shift ile kan silme kodu aynı zamanda FPS'inizi de minimal miktarlarda yükseltmektedir. Gelelim kodumuzu aktifleştirmeye;

1.Adım: Geliştirici Konsolumuzu Aktifleştirme

Oyunu açınız ve ayarlar menüsüne geliniz. Oyun sekmesinin en altından geliştirici konsolunu aktifleştirin.
Konsolu aktif etme

2.Adım: Geliştirici Konsoluna Tuş Atama

Yine ayarlara giriniz. Klavye / Fare bölümünde Arayüz tuşları bölümünü bulunuz. Konsolu Aç / Kapa yazan ayara istediğiniz bir tuşu atayınız.
Konsola Tuş Atama

3.Adım: Kodu Aktifleştirme

Oyun içerisinde atadığınız tuşa basarak konsolu açınız. Açtığınız konsola bind shift "r_cleardecals" (shift bölümüne istediğiniz bir tuşu yazabilirsiniz) yazın ve Enter'a basın.

CS GO oynayanlar için bu paylaşımı yapmak istedim. Eğer bu tarz paylaşımları devamını isterseniz, seri haline getirebilirim.

Kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-reh...an-silme-kodu/