Evteks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi güzel hoşta. Erkek tarafının anne - babasını anladık, peki kız tarafının anası demez mi bu ne iştir diye

Kültürümüzden dolayı düğünü kınayı masraf olarak görmeyiz. Bir kere oluyor En iyisi olacak deriz
fatihbaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabiki uygun şekilde evlenebilmekte mümkün,adet diye diye milletde ne huzur bırakıyorlar ne heves.konuyla ilgili bi anımı paylaşmak isterim,malasef genel toplum böyle çünkü ;

bigün çarşıdayız ve kardeşim tavuk döner almaya girdi,bende kapının önünde onu bekliyorum.evlilik hazırlıgı için önümden genç bi çift geçti be kız adamı sürüklüyor resmen,tabi gözüme takıldı haliyle

Erkek : aşkım hesapladıgımızdan çok fazla masraf çıktı.böyle bi paramız yok,çogu gereksiz.işte gereklileri alalım şimdi filan,...sonra kız bunu susturdu
Kız : ben onu bunu anlamam.ben ne istersem o olucak.bu baktıgımızda (buz dolabı yada çamaşır makinesi filandı,tam çıkaramadım şimdi bi beyaz eşya işte) güzeldi ama bundan önceki daha iyiydi.gidiyoruz,onu alıcaz...
Erkek : onuda sen begendin,bunuda sen begendin.bari digerini al,2 katı pahalı olanı almayalım işte çok açıldık....
Kız : ben o dedigimi gidip alıcam.parasını ödemek için ister böbregini sat,ister kendini (!) (burada kurdugu cümleyi daha açık şekilde dile getirmek istemiyorum,anlayın siz)

paran yoksa git gerekiyorsa kendini sat,bi şekilde bu beyaz eşyayı bana al diyen birisinden eş mi olur arkadaş?bunlar evlenecekte,mutlu olucak.peeh....

Sizi tebrik ederim hocam,allah mesut etsin ve bu sözüne kesinlikle katılıyorum "Engelleri maalesef bizler ve evlenme üzerinden çıkar sağlayan çevreler engelliyor " olayın kilit noktası bu işte.
Hocam sizin örnek baya kötüymüş , zaten uzun soluklu bi evlilik olacağını sanmıyorum geçmiş olsun o erkeğe .
Ben daha 22 yaşımdayım , konu donanımhaberden alıntı . bizede inşallah düzgün birisi nasip olur.

bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bana ilham veren bir konu, bir donanım haber/r10 ölücüsü olarak hep hayal ettiğim evlenme de budur.
Hocam normalde donanımhaberde takılmam bu adam ilgimi çekti konularına falan baktım varlıklı mı yokluklu mu anlamış değilim tanıyomusunuz siz konu sahibini adam bi konu açmış masanın üstü full apple , bi konu açmış cafede yatmış ben anlamadım . Ne iş yaptığınıda merak ettim tam hayalimdeki ortamı kurmuş .