BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benzer bir konuda başlık açılınca bu konu aklıma gelmişti. Neredeyse konuşmanın üstünden 5 aya yakın zaman geçmiş. son durum ne oldu merak ettim hocam ?
Aslında boslamadim önce biraz kendime ve onlara zaman verdim, btk akademi deki eğitimleri izleyerek scratch ve sonrasında c# ile devam edecektim ,ingilizce kursu ile destekleyerek , yaz gelmesini bekledim dersleri bitsin diye , bu arada 1 aydan devam eden bir rahatsızlığım başladı (anksiyete) insana hiç bir şey yaptırmıyor Melet.
Kendim çift monitör kullanıyorum izlerken birşeyler yapmak çok kolay oluyor.Çocuklara ayirdigim laptop a bir monitör almayı düşünüyorum , eğitimleri izlerken yaparak öğrenmeleri için. En büyük sıkıntı istek ve hevesleri yok denecek kadar az, yalnız birşey dikkatimi çekti basit kodlama sitelerinden ziyade büyük kızım (12 yaşında) Python da devam edebilecek gibi duruyordu, visual studio kurdum bilgisayarına eğitim videoları ile ufak bir program yaptırsam onun hevesi ile ilerleyecek gibi bir his var içimde.
Kısaca 5 ay pek verimli geçmedi, acele edip az olan heveslerini yoketmek de istemiyorum, küçük için (9yasinda) ilkokul bitene kadar birşey yapmicam ablasının birşeyler yaptığını görüp istekli olursa ona göre harita belirlicem,
İş yerinde olduğum için karışık yazmış olabilirim hemen cevaplamak istedim🙂
Konuya yazmış olduğunuz bilgiler çok değerli ayrıca teşekkür ederim