Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.
2- İslam kırmızı çizginse benim gibi bir ateistten önce sen islamı kullanarak, mültecilere bu milletin parasını yedirip kardeş diye ittirenlere, islamı kullanarak halkı sömürenlere, islamı kullalarak halkı fakirliğe, yoksulluğa razı edenlere karşı duraksın. Ben karşı durunca geçip karşıma sen islam düşmanısın demiyeceksin.
3- 2 seçimde oy vermemen hiç birşeyi değiştirmez. ilk günde aynıydılar şimdide aynılar. Tam tersine bu senin samimiyetsizliğini kanıtlar, ekonomi iyi iken yaptıkları yanlışları, çirkinlikleri desteklemişsin ekonomi kötü iken oy vermemişsin. 2 seçim öncesinde de islamı kullarak halkı kandırıyorlardı, O zaman islam kırmızı çizgin değil miydi ?
4- '' eğer türkiye isveç ve finlandiyayı desteklerse aptaldır '' Evet yazdım, bu ülkeler pkk yı yıllardır destekliyor, Türkiye bunları desteklerse aptaldır. Merak etme ben sözümü inkar etmem.
hangi partiye oy verdiğimi gördünmü. chp ye oy verdim desem inanmazsın demi. o kadar ön yargılısınki.

mantıken iyi işler yapılınca oy verilir kötü işler yapılınca oy verilmez zaten.verdiğin iki örnekte aynı ama. kaldıki benim hiç bir partinin bu ülkede sağlam bir siyaset yaptığını görmedim diye yazdığım bu tarz yazılar var.

islamı seven herkesi akpli sanıyorsunuz.bu ön yargı %99 unuzuda var. senin atesit olman umurumda değil.sana ateistsin diye bir kere alıntılayıp yazdımmı. ama sen benim inançlı biri olmamdan rahatsız olup 2 defadır alıntılıyorsun. kinini içinde sakla. akpli olsaydım siyaseti sevseydim onuda cesurca söylerdim. siyaset umurumda değil