eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
samimiyetsizin önde gidenisin.okuduğunu anlamayan görmeyen birisin. bak orada mecliste demişim.mecliste tasarruf etmeli demişim.

bende seni tanıyorum islam düşmalığından. hatta bir keresinde '' eğer türkiye isveç ve finlandiyayı desteklerse aptaldır '' yazdın. azerbaycanlı olabilirsin kimse sana Türkiyeyi laf etme hakkını vermez.

ben iktidar yandaşı değilim sallama.son 2 seçimde oy vermediğimi.hiç bir partiyi desteklemediğimi,hiç bir parti liderine sempatim olmadığını defalarca yazdım. işine gelmeyince çarpıtma konuyu

ha yine söylüyorum benim kırmızı çizgim islamdır.rahatsız oluyorsan bana yazma.ben seni alıntılamıyorum.
1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım.
2- İslam kırmızı çizginse benim gibi bir ateistten önce sen islamı kullanarak, mültecilere bu milletin parasını yedirip kardeş diye ittirenlere, islamı kullanarak halkı sömürenlere, islamı kullalarak halkı fakirliğe, yoksulluğa razı edenlere karşı duraksın. Ben karşı durunca geçip karşıma sen islam düşmanısın demiyeceksin.
3- 2 seçimde oy vermemen hiç birşeyi değiştirmez. ilk günde aynıydılar şimdide aynılar. Tam tersine bu senin samimiyetsizliğini kanıtlar, ekonomi iyi iken yaptıkları yanlışları, çirkinlikleri desteklemişsin ekonomi kötü iken oy vermemişsin. 2 seçim öncesinde de islamı kullarak halkı kandırıyorlardı, O zaman islam kırmızı çizgin değil miydi ?
4- '' eğer türkiye isveç ve finlandiyayı desteklerse aptaldır '' Evet yazdım, bu ülkeler pkk yı yıllardır destekliyor, Türkiye bunları desteklerse aptaldır. Merak etme ben sözümü inkar etmem.