Hocam sizlerin samimiyeti de ülke gizli krizde bile değilken milletin parasıyla saraylar yaptırıp, her ay milletin milyarlarca lirası zevk için harcayanlara, ülke ekonomisi yamyamca, bile bile bataklığa sürükleyenlere gelince susuyor nedense. Sizi forumdaki bir çok yorumunuzdan geriden geriye tanıyorum. Mülteci konularından, ekonomi konularından, iktidar yandaşı ve karşıtı konulardan. Samimiyetten bahsetmeyelim lütfen.
samimiyetsizin önde gidenisin.okuduğunu anlamayan görmeyen birisin. bak orada mecliste demişim.mecliste tasarruf etmeli demişim.
bende seni tanıyorum islam düşmalığından. hatta bir keresinde '' eğer türkiye isveç ve finlandiyayı desteklerse aptaldır '' yazdın. azerbaycanlı olabilirsin kimse sana Türkiyeyi laf etme hakkını vermez.
ben iktidar yandaşı değilim sallama.son 2 seçimde oy vermediğimi.hiç bir partiyi desteklemediğimi,hiç bir parti liderine sempatim olmadığını defalarca yazdım. işine gelmeyince çarpıtma konuyu
ha yine söylüyorum benim kırmızı çizgim islamdır.rahatsız oluyorsan bana yazma.ben seni alıntılamıyorum.