SİTE SATILMIŞTIR.

Site adresi: korehberi.com
Sitenin aylık getirisi: Rise Online çıkışı sebebiyle çok değişken, en son hesaba geçen para 124 TL
Sitenin açılış tarihi: Şubat 2019
DA / PA Değerleri: 8 / 37
Kategori, sitenin içeriği nedir: Knight Online haberleri, rehberleri
Günlük hit sayısı: 400-670 arası (son 28 gün)
Ziyaretçi kaynağı: %95 arama motorları
Domainin Yaşı: 3
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Ana sayfaya ek olarak MediaWiki altyapılı wiki subdomaini bulunuyor. Piyasada eşi benzeri yok. Bunu da yanında hediye vereceğim.
Hosting dahil midir: Değil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Lisanslı Avada teması kullanılıyor ancak tema kişisel ThemeForest hesabımda olduğu için lisansı vermiyorum. Sadece temanın aktivasyonunu devre dışı bırakacağım, yeni sahibi orijinal tema dosyalarıyla kullanmaya devam edebilecek.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb. Knight Online'a dair private server içeriği paylaşmadığınız sürece sorun yaşamazsınız. Daha önce private sunucu reklamı aldığımda Knight Online yayıncısından reklamı kaldırmam konusunda uyarı aldım, sorumluluk yeni sahibine ait.

Site için istenen fiyat: 7.000 TL (fiyat sondur, verdiğim emeklerin de karşılığını alarak satmak istiyorum)

KO Rehberi hakkında

Siteyi bilen bilir arkadaşlar, girdiğinizde içerikleri görürsünüz zaten. 2019 Şubat ayında açtığımdan beri tek sahibiyim, tüm içerikleri ben düzenleyip oluşturuyorum. He bu içeriklerin bir kısmı resmî siteden vb. kaynaklardan alıntı ama yine de inanılmaz emek verip, özenle şekle şemale soktuğum bir site. Arama motorlarında forumtr gibi büyük sitelerden ve bazı içeriklerde resmî siteden bile üst sırada çıkıyor. AdSense + ücretli banner reklamlarla gelir elde ediyorum. Onun harici site için çok sınırlı sayıda backlink çalışması vs. yaptım (yaptım bile sayılmaz, 1-2 sitede link paylaşımı sadece). İşi bilen güzel bir reklam kampanyasıyla daha iyi yerlere getirebilir.

Önemli not: Sitede ikisi 3-6 Temmuz'da ve biri 17 Eylül'de biten 3 banner reklam bulunuyor. Satış işlemi bunların süresi bitene dek kalması şartıyla gerçekleştirilecektir [zaten yeni sahibinin iletişim bilgilerini reklamverenlere (YeşilYurtGame ve KOPazar) ileteceğim, aranızda anlaşırsınız].

Önemli not 2: Satışa AdSense dahil değildir. AdSense reklamlarını kaldırıp, AdSense panelinden domaini sildikten sonra alıcıya teslim edilecektir.

Önemli not 3: Avada temasının kullanımı daha önce kullanmayanlar için ilk başta kafa karıştırabilir. İçeriklere özel header vb. tasarımlar oluşturduğum için alıcı isterse bunların kullanımına dair ücretsiz temel eğitim de vereceğim (ne nereden tasarlanıyor vb. gibi).