Arkadaşlar merhaba. 8.000 TL bir bütçem var ve bu fiyata alabileceğim en iyi bilgisayarı almak istiyorum. Daha önce 2 yıl çalıştığım internet kafede, şimdi çalışan bir elemanın sattığı bir bilgisayar var. 8-9 arası bir fiyat istiyordu. Pazarlıkla 7.5 a düşürdük. Oyun ortamından ekibimden bir arkadaşım da İtopya sitesinden BBL Turko e-spor takımının sistemini önerdi. Fiyat ve performans olarak o sistemi almamın daha iyi olacağını söyledi. Okul arkadaşım da kafede çalışan elemanın bilgisayarını almamı istiyor ısrarla. Daha iyi olduğunu söylüyor. Benim ekipte ki arkadaş da bilgisayar mühendisliği okuyor. Arkadaşlarına da sormuş İtopya da ki sistem daha iyi demişler. Diğer sistem için o fiyata alınmaz. Biraz kazıklamaya çalışıyorlar gibi filan demişler. İtopya da ki bilgisayarı da sipariş vermiştim. Duruma göre iptal edebilirim gelecek yorumlara göre. Bu sistemin de yarın satışı sonmuş. İyi gibi geldiği için bana, o yüzden sipariş verdim. Son olarak ana kartın biraz Mhz durumu düşük göreceksiniz. Yarın müşteri hizmetlerini arayıp, bir üst modelini alayım diyorum. Onun 3200 MHZ hız durumu. Ramler o zaman daha iyi çalışır dediler. İki sistemi de aşağıya bırakıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
amd ryzen 3 2300x
asus a320 anakart
8 gb ddr4 ram
240 gb ssd
1 tb mekanik disk
500 w power
kasa
4 gb asus 1050 ti ekran kartı
24" 75 hz hdmi monitör
a4 tech bloody b 418 gaming klavye
gamin mouse