Harunsaglmm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç birşeyden pes etme kardeşim Allah bi şekilde bi yolunu gösterir +200k borcum var bi kızım var geçim derdim var şükret haline bi şekilde herşey yoluna girer pes etme savaş
pes etmiyorum ama sadece sırtımda çok büyük bir yük varmış gibi hissediyorum gelecekle ilgili hiç plan kuramıyorum

Elma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini isler yolunda gitmiyor diye darlarsan oyle devam eder,akisina birak,kendini dinlemeyi de birak.Nelerden keyif aliyorsan onlari yap,uzmanlasmak istedigin alanlara yonel ufaktan ufaktan adimlar at.Kimse baslangicta mukemmel degil veya herkes isler yolundayken bir seyler elde etmiyor.Kimisi kasisli yollardan yurumesine ragmende dik durabiliyor pes etmiyor
şuan tek keyif aldığım şey spor ona vakit ayırmaya çalışıyorum

emirdrlx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni geleceğe ilerletecek birşeyler bul. Tüm herşeyimi neredeyse kaybettim. Ümidim ya da bir gelecek beklemiyorum ama ölmedik ve hala ayaktayız? Bizlerden daha kötü durumda olan insanlar var.
zaten daha kötü durumda olanları düşününce kendimi biraz da olsa iyi hissetmeye çalışıyorum

Palria adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşamak için bir "neden" i olan, Her türlü "nasıl" a dayanabilir.

Nietzsche
Güzdl

imalone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes hayatta kalmak için , birşeylere tutunur. Anne babam ile ilk okul 5 ten beri ayrıyım kurslarda kaldım 5-6 yıl dedem ile kaldım babannem halalarım istemedi beni annemin yanında da kalamadim sığıntı gibi büyüdüm sonra nasip oldu tskda göreve başladım çok şükür gelirimde iyi hayatımda bi düzen kurmaya çalışıyorum dertleşmek istersen sabaha kadar dinleyebilirim.
yazacam hocam size inşallah vaktimi ayarlayıp.

ysozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- İş bul veya İş kur
ysozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2- Kendine ve İşine Yatırım Yap
Bu tarz problemlerin çoğu boşta durmaktan kaynaklanır.
Boşta durdukça hayatı sorgulamaya başlıyor insan
bir işte çalışıyorum ve oda mental olarak yoruyor beni ama bakalım hayırlısı

saitelmas37 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendini bırakma yeter.👍
İnşallah sizlerde 🙏

basricetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Galiba bende o pozisyondayım şuan tam olarak. Biraz bekleyip nadasa yatmayı düşünüyorum. Biraz vakit geçtikten sonra normale dönecektir. Belki de bu duruma alışacağız ben alışacağım galiba bundan zevk alıyor gibiyim haha
Keşke bende öyle olabilsem