Site adresi: sivasrentacar* com Sitenin aylık getirisi: - Sitenin açılış tarihi: 2021 Mayıs DA / PA Değerleri: 4 / 37 Kategori, sitenin içeriği nedir: Rent A Car Günlük hit sayısı: 1-5 Ziyaretçi kaynağı: Google Domainin Yaşı: 1 Yıl Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tümü Hosting dahil midir: 1-2 Hafta İdare Edilir! Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: (Wordpress) Yazılım lisans sonlanma zamanı: - Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok. Site Hakkında: -Arkadaşlar bir yıl önce açtığım siteye düzenli içerik girme fırsatı bulamadım. -Siteye telefon numaramı ekledim, ara ara telefon alıyorum araba kiralamak isteyenler arıyor. -Sivas Rent A Car kelimesi aylık adwords kelime aracına göre 1-10 k aranma hacmi vardır. Alt kelimelerle birlikte çok daha fazla bu oran. -Sıralama yükseltmek için çalışma yapmadım. -Anasayfa ve bazı alt sayfalara kendim uzun uzadıya güzel içerikler yazdım. Neden Alayım Bu Siteyi? -Site yatırımlıktır. Ana anahtar kelimede .com kıymetli domaindir. Yaz sezonunda bayram dönemlerinde aranmalar hayli artıyor. -Siteyi sıralamada yükselttiğinizde çok rahat bir şekilde satabilir veya kiralayabilirsiniz. (Sizi kendileri bulurlar zaten. )
-Siteyi yükselterek sektöre girebilirsiniz.
-Siteye içerik girerek rent a car sitelerine tanıtım yazısı ve link satışı yapabilirsiniz.
Site İçin istediğim fiyat: 1.300 TL 750 TL İletişim: Pm & Whatsapp