kamera kaydı varsa ve görünüyorsa amirleri/yetkililer bu konuyla ilgilenmiyorsa savcılığa gideceğini ancak hiç o işlere bulaşmadan kişisel olarak mağduriyetinizi karşılamasını talep et.
kamera kaydı yoksa yarın mesai saatleri içinde olayı biraz yazıya dök olayın nasıl olduğuna dair bilgi al biliyorsan da al yani o yazsın, kişisel numarası varsa sizi aradığı falan whatsapp a geç şuan telefon ile görüşemiyorum çalışıyorum konuşmam yasak de ne yapmayı düşünüyorsunuz kırdığınız aynayla ilgili vs... detay gir sende yazarken.
oda amirler bir şey demiyor araç değil ben kırdım deyip kabullenirse, yine onunla birlikte savcılığa intikal etmeden durumun çözülmesini istediğinizi bildiren bir mesaj at bu işlerle uğraşırken davaların hemen sonuçlanmayıp her seferinde izin alması gerektiğini zaten 3-5 ayna parasının cebinden çıkacağını söyle sonra da başka bir şey yazma.
kurumu belediyeyi karıştırma netice alamazsın hiç bir kurum git elalemin arabasının aynasını bilerek yada bilmeyerek kır demez eğerki gerçekten kamyon değil de personel direk kırdıysa sizin durum biraz şahsi, diğer türlü sigorta kasko vs. ile çözebilirdiniz şoförde kırsa tutanak tutmak istemez kurumda kazalı şoför olarak mimlenmemek için.