Bilgi net uzanti ve domain. Birbiriyle tam uyusma icinde kesinlikle o kadar ucret vermezdim sahsen 200 bin $ domaine yatiracak olsam ki kesinlikle global ve projelendirecegim domain alirim bilgi. Net kesinlikle isinizi gorecektir uzanti ve domain tam uyusma icinde ben . Net alirken com uzantisi projelendirilmismi ona bakiyorum eger projelendirilmemis ise net uzantisiyla isime bakarim reklama projeye yatirim yaparim gereksiz harcama yapmak huyum degil sizede tavsiyem budur ben domain alirken projelendirebilirmiyim ona bakiyorum yoksa domain almakla is bitmiyor eskiden guzel domainler gelince hemen aliyordum baktimki bu is boyle olmuyor o rakamlara global english daha garanti isler yapabilmek mumkun iken asla turkce proje aklimin ucundan bile gecmez inan bana bol sans.
Ayrica en son ciddi ciddi almaktan son anda vazgectigim petshop. Net vardi bir kac ay gorustuk 18 bin $ istediler domaini almak mesele degil onu nasil projelendirmeyi arastirdim bir cuval para projelendirmeye lazimdi vazgectim ama domaini yine bir turk almis tesadufen forumda gordum ve kendim almasamda mutlu oldum dogrusu