Kafaya taktıklarını takıyorlar. Üniversite biteli 2 sene olacak benim, ilk seneyi hiç unutmam. Birinci dönem 5 dersten kalmıştım, 2. dönem ise bütün derslerden geçtim bir tanesi hariç.
Kadın bir dr. öğretim görevlisi vardı, hocam ben sınavdan 90 bekliyordum 30 vermişsiniz dedim ve dilekçe verip kağıdımı incelettim.
10 soru vardı kağıtta, 6 adet sorumu okumamış, neden okumadınız diyorum görmedim diyor 90 aldım vesselam 90 fazla 60 yeter dedi ve öyle girmiş.
Bunlara rağmen 3.20 ortalama ile mezun oldum. Birde 2. öğretim olduğum için ilk 5 e hiç bir zaman sokmadılar (ilk 5 harç parası ödemiyor.)
Sınavda saçmalayana 100 veriyorlardı bana 80 verip ortalamamı düşürüyorlardı. Onlarca kere tartıştım en az çok şükür bittide bu adam kayıran 4-5 öğretim görevlisinden kurtuldum.
Genel bir sorun var her üniversitede var böyleleri bazılarını kayırırken, ortalamalarını yükseltirken daha iyi olanları onların 1-2 tık altına çekiyorlar.
Gidin konuşun olmazsa dilekçe verin hakkınızı arayın derim. Aynı sizinki gibi bir hoca daha vardı, kızın birisi dava açıp kazanmıştı. Yasal yollar ile de hakkınızı arayabiliyorsunuz diye biliyorum.