Sinyor_Ridak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.
Şuan ki teknolojiyle depremin ne zaman olacağını tahmin edebilirsiniz.
Deprem sadece toprağa bakarak tahmin edilmiyor çeşitli işler mevcut bunları analiz eden teknolojik ekipmanlarda mevcut ve bunları kullanan ülkelerde.Örneğin Çin veya Japonya.
Tabi ülkemizde bu pek mümkün değil sebebini sormayın
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aklıma şu konu geldi

https://www.r10.net/off-topic/184984...ana-geldi.html

Aksine kısa tarihli bilgi de verilebilir forumda çok kareler tarih aralığı vererek sırada şurası var diyerek yazdım ama maalesef siliyorlar tabi oluyorda o nedenle tarih vermiyorum hatta pek yazmak istemiyorum Mesela bu samsat depremi öncesi Çankırı yada çorum sallandı sırada samsat var yazdım o konuya silindi deprem oldu

Deprem dinamiği var hocam
En son Balıkesir oldu o civarda
Bundan önceki Bursa mudanya depreminde 2019 da depremlerin olacağı lokasyonu da yazdım yine sırasıyla 3 deprem oldu oldu istersen o konuyu da atarım. İnanmazsan koeri den bakarsın

Yani bölgeye hakimsen analiz edebiliyorsan sonraki depremi görebilirsin.

Tabi çoğu insanlar hit çekme ve kaos peşinde oluyorlar bu deprem konusunda hal böyle olunca balon haberler doluyor
Depremler zaman aralığı olarak tabii tahmin edilebilir, 10 sene içinde İstanbul'da büyük bir deprem olacak deniliyor. Eğer depremlerin "net" tarihini 1 ay önce hatta 1 sene önceden bildiğini iddia eden birisi varsa derhal nobel ödülü için başvuru yapmasını şiddetle tavsiye ederim. Gayet ciddiyim diyebilecek başka birşey yok çünkü, iyi günler ve iyi forumlar dilerim.