Aşağıda gördüğünüz mantıkta yazılmış PHP scriptime bir özellik ekletmek istiyorum.
Script şu mantıkta;
Bir panelim var yönetim panelli ve buraya siteler ekliyorum (yurtdışı kaynaklı yorum kodu çalıştırmaya uygun siteler) eklediğim sitelere bakiyesi yeterli olan kullanıcılar satın al diyip istediği linki ekleyebilir.
Site ekleme ve manuel link ekleme mantığı var. ( Manuel link limit veriyorum sorun yok ama yakında sınırsız site ekleyip o sitelere sınırsız link ekleyeceklerdir ben bunu istemiyorum zaten sitelere sınırsız satın alınan linki ekleme var site limitlemek istiyorum )
Sistemimde manuel link ekleme limit girebiliyorum ve o kadar input çıkıyor fazlası çıkmıyor burada sorun yok.
Benim istediğim site ekleme limiti oluşturabileyim admin panelimden (3.resim) ve daha fazlası eklenemesin ve bunu count ettireyim şurada (4.resim)

Teklif bekliyorum FTP, WHM bilgisi paylaşmak istemiyorum team viewer üzerinden bağlanıp FTP üzerinden kodları yazıp PHPMYADMIN üzerinden gerekli ayarları anlık yapacak arkadaşlarla çalışmak istiyorum fonksiyonu yazacak limit kısmına yazdıracak admin panelinden verilen limiti okutacak.

Teşekkürler