Merhaba arkadaşlar,
Adsense başvurum 5. kez reddedildi ben yetersiz içerikten kaynaklı düşünüyorum ama nedeni yazmıyor sadece bu şekilde ''AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz.'' açıklama mevcut. Neden kabul edilmediğine dair açıklama yapılıyor mu ?
Sitemle çok uğraştım çok masraf ettim şuan 5 adet hesaplama eklentisi ile alakalı içerik var ve çok tık alıyor biri ilk sayfada diğerleri ilk 3 sayfada makale niye eklemiyorsun diye soracaksınız KPSS'ye hazırlandığım için uğraşamıyorum sınavdan sonra makale eklemeye başlayacağım endişeleniyorum acaba başka bir nedenden dolayı mı ! Domaini satın almadan önce archive kayıtını kontrol etmeyi unuttum, kayıt ettikten sonra baktığım da 2011 yılında alınmış ve blog olarak kullanılmış legal içerikler girilmiş bilgi, nedir vs. alakalı içerikler. Domain ban kontrol ettim sorun yok banlı gözükmüyor banlı olsaydı index'de almazdı diye düşünüyorum. Endişeleniyorum acaba başka bir nedenden dolayı mı kabul edilmedi bütün masraflarım, emeklerim boşa gidecek diye
Eşiyle/sevgilisiyle küs, kavga etmiş uzmanlara denk geliyorsunuz. Vallahi de billahi de bunları bir ölçütleri yok. Benim yolladığım siteler çok kolay onay aldı. Boş beyaz sayfa olup sadece adsense reklamının olduğu tek sayfayı adsense ye yollayıp deneme yapmayı düşünüyorum. İyi gününde birine denk gelirsek onu da onaylatacağım