Görüyorum ki forumda son 1 aydır d0landırılma olayları %400 falan yaptı.

Aklı başında hiçbir R10 üyesi size Whatsapp'tan yazıp "Benim konu açmaya zamanım yok, benim yerime sen aç sana şu kadar komisyon vericem." DEMEZ.

✅ Kolay para hırsıyla başkalarının vebalini alıp d0landırıcının aracılığını yapmayın.

✅ R10 mesajlaşma sistemi üzerinden teyit almadan 10 liralık bile alışveriş yapmayın.

✅ Birinin size bir kullanıcının adı gözükürken video göndermesi, şahsın o kişi olduğu anlamına gelmiyor. O olduğunu iddia eden kişiye "Şu an Whatsapp'ta şu şu numarayla konuşuyorum. Bu kişi siz misiniz" diye forum üzerinden mesaj gönderin.

✅ "Hocam mobilim şu an mesaj yazamıyorum" yalanına kanmayın. R10 mobilde hizmet vermiyor da bizim mi haberimiz yok?

"Şu mesajı kopyala yapıştır olarak bana atar mısınız?" cümlesine inanmayın. Kendi özgün cümlelerinizi kullanın, kullandırın.

✅ Alışverişten önce muhattap olduğunuz şahsın numarasını forumun arama kısmında aratın, hakkında açılmış konu, şikayet var mı bakın.

Sizin kazanmak için 40 takla attığınız parayı, bu pislik d0landırıcılar 5 dakikada cebine indiriyor, lütfen her şeyden evvel kendinize olan saygınızı muhafaza edebilmek için bahsedilen maddeleri dikkate alın.