mavimedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, XML linki ile ürün stokları kontrollerini sağlamak için kullanırsınız. Entegrasyon XML ile sanal pazar veya satış yaptığınız diğer sitelerin stoklarını kontrol eder ve XML gelen stokları sanal pazara gönderimi için önemlidir.

XML ilk ürün detaylarında sonra güncellemelerde stok ve fiyat gelir. Hangi ent firması ile çalışacağınız sizin kararınız. Eticaret sitesi de açacağım diyorsan Ticimax, ideasoft gibi firmalardan eticaret alıp entegrasyon alabilirsiniz. (aliexpress var mı bilmiyorum bunların ama alternatif siteleri de değerlendirebilirsen.) yok eticaret sitesi açmayacaksan entegrayı öneririm.

Kargo hesaplamaları için ya sabit bir fiyat girersiniz ya da XML tedarikçiniz size bir özel alan açıp oradan desi / kargo fiyatı gibi bir alan gönderirse öyle işlem sağlayabilirsiniz.

Bunlardan en önemlisi çalışacağınız firmanın, aldığınız XML uyumlu olup olmayacağı.
öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkürler. Jetteknoloji düşünüyordum fakat aliexpress entegrasyonları yok. muhtemelen farklı bir şirketten ent. hizmeti alacağım, ve hala entegrasyon kısmını tam olarak anlamadım ne işe yaradığını. zaten stoğa göre otomatik güncelleniyorsa entegrasyona neden ihtiyacımız oluyor açıklayabilirseniz çok sevinirim