Hocam neler neler var... Ben yemin ediyorum utanıyorum pazarlık yapmıyorum hiçbir zaman. Ama bunlar da utanma da yok. Birisi de 1.50 TL'den makale yaz, konuları falan sen belirle diyordu bana geçen.
Her malın alıcısı vardır. Pm i silmişim. Geçen bir konu devir aldım. 100 Tl teklif ettim. Satıcı aklımdaki 150 TL idi, siz 125 verin dedi (konusunda fiyat yoktu xxx teklif verebilirsiniz yazmış)
Ben de min. 200 TL edecek 20 eski tarihli instagram hesabı vereyim veya istediğiniz tutarı atayım dedim. Siz karar verin dedim.
Abi teklifin güzel ancak hesapları ne zaman satacağım belli değil, parayı göndersen daha iyi olur dedi.
Tamam 150 atayım iban gönderin dedim.
Abi 125 e anlaştık, onu gönderirseniz yeter dedi.
125 attım.
Sonra konusundaki e-booku ücretsiz yayınlamak istedim. Yine de yayınlamak için onay aldım. Sonuçta onun emeği.
Niye bunları yazdım. 25-50 TL beni ne zengin eder ne da yoksul. Ama ticaret yaparken pazarlık yerine yapıcı davranmak daha iyi imaj sağlar ki bu kırpmak istenen 25-50 TL den daha değerlidir.
Bu arada pm deki 500 maili 2 TL den sattım. Malınızın değerini bilirseniz, değerini bilen birine satabilirsiniz.
iyi forumlar