Merhabalar, bir arkadaşım şirketi için çalışma arkadaşı aramakta ve bende ona destek olmak için onun adına iş ilanı açıyorum. Çalışmak isteyen hocalarım olur ise direkt olarak kendisi ile iletişimini sağlayacağım.
Detaylar
Ne iş yapıyoruz: Biz JavaScript kullanarak web tabanlı oyun motoru olan, Playcanvas ile oyun geliştiriyoruz.
Sizden beklentimiz nedir: Çalışma arkadaşı olarak ekibe dahil edeceğimiz kişinin, ileri düzey JavaScript bilmesi gerekiyor ve daha önceden JavaScript ile oyun geliştirme tecrübesi olmasını umut ediyoruz. Oyun programlamadıysa bile en azından oyun geliştirmek için temel oyun dinamiklerine hakim olması gerekiyor. Daha önce Unity üzerinde oyun geliştirmiş ise bu işe yatkın olacaktır çünkü Playcanvas oyun motoru arayüzü ile Unity arayüzü birbirine yakındır. Ek olarak Photoshop veya herhangi bir 3D tasarım programını kullanabilmesi öncelik sebebidir. Kişi kendi evinde çalışacaktır.
Çalışma Saatleri Nedir: Hafta içi (09:00-17:00) - Hafta sonu(Cumartesi - Pazar) tatil.
Sigorta Var mı: Şirketimiz yeni kurulduğu için şimdilik sigorta masraflarını karşılayamıyoruz. Ancak işleri ilerlettiğimizde kendisi ile bu durumu konuşabiliriz.
Ücret: Yüz yüze veya online iş görüşmesinden sonra karşılıklı konuşulacaktır.
Merhaba
Ben oyun için biraz ihtiyar mı kaldım acaba bilemedim ☺️ ama JavaScript benim işim 😎