erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SENin cidden sorunların var. Hem bana yaptığım işi ogretiyorsun, hem ukalalık yapiyosun, hem de ahkam kesiyorsun. Baba saygıyla yaklaşmadiğın halde saygı bekliyorsun. Sacma sapan bir lise den mezun olmuşsun. Fen lisesinde ogrenci bal gibi de bırakılır. Kendimi niye kandirayim genç arkadaşım. Ha yok en iyisini sen biliyosun pardon. Nryse konuyu kapatalım. Akp li ile siyaset, seninle eğitim tartışılmaz. Çünkü bilmiyosun zaten.
Türkçe konuşmayı bilmeyen birine göre bayağı öz güvenlisin. Üçüncü tekil şahıs ile konuşmak saygı değil görgü kuralıdır. Eğitim sisteminin bu kadar kötü olmasına şaşırmamak gerekir. Görgü kurallarını, Türkçeyi bilmeyen öğretmenler varken... Adama sayılar diyorum, oran diyorum, somut örnekler veriyorum hala devam ediyor. Dünyanın en iyi öğretmeni seni. Öğretmenliğinle hava atıyorsun ama vali olan çocuğa babasının bir lafı var bilirsin. Olay tam bu.

Saçma sapan liseden mezun olmuşsun diyor lisede sınıfta kalan cahil adam. Daha ne lisesi okuduğumu hangi üniversiteyi bitirdiğimi bilmeden.