Merhabalar dün sabah 09.30 da attığım 105$ ltc halen hesabıma geçmedi. Dün canlı desteğe saat 13.30 da bağlandım ve ödemeyi doğrulayıp yetkili birime ilettiler 24-48 saat içinde sonuçlanacaktır tarzında açıklama yaptılar. Dün forumdaki bir arkadaşta aynı hatayı almış onada aynısını yazmışlardı ve 24.saat de ödemesini almış anlık çekimi yapmıştı. Aramızda bu sorunu yaşayan ödemesi geç yansıyan veya uzun süredir bekleyen var mı ? Geç yansıyanların ne zaman yansıdı acaba ?

Edit: Borsaya cuma günü 09:44 te 105$ LTC gönderildi. Ödeme hesaba geçmedi, canlı destekten durumu bildirdim talep oluşturdular. Cumartesi günü ve pazar günü de hesabıma geçmedi. Pazar günü finans departmanı kapalı olduğundan işlemler aksamış. Pazartesi günü yani bugün saat 3-4 arasında mail geldi ve yatırdığım LTC hesabıma gelmiş. Yatırımdan 2-3 saat sonrada hediye 11$ hesabıma geldi. Tüm parayı bir coine dönüştürücekken de miktar hatası verdi asla %50-%75-%100 olarak dönüştürmeye izin vermediğimden tüm parayı %25-%25 olarak xrp olarak yaptım (10 işlem ile) Çekim talebinde sorun olmadı xrp 5 dk içinde Binance a geldi. Tüm işlemlerin tamamlanması yaklaşık 80-81 saati buldu.
Birdaha yaparmısın deseniz asla derim. Bu kadar geç işlem bu kadar sorunlu site ve bu kadar yoğun destek görmedim.