Konuyu ilk açtığımda SCRT fiyatı 1.20$ idi ve arkasından iki kere 10$ a çıktı değerlendiren arkadaşları tebrik ederim. güzel bir kazanç elde ettiler. Ben açıkçası maliyetim Enigmadan geldiği için hala stake ediyorum sadece günlük kazançlarımı dolara çeviriyorum bu da karlı bir yıl geçirtti bana.

Şu an $SCRT'nin fiyatı 1.40-1.50$ arasında. Ben bunu fırsat olarak biliyorum ve içeri biraz para sokup stake ettiğim miktar dışında bu sefer trade için şansımı deneyeceğim.

AIRDROP
Bunun yanı sıra Secret Network üzerinde $AMBER adlı bir coin çıkıyor. 1 adet amberin çok ciddi bir miktar olacağı konuşuluyor ve ön satışı yok. $AMBER sadece $SCRT stake edenlere airdrop olarak verilecek. Tabi ki yatırım tavsiyesi olmamakla beraber $AMBER airdropbunu almak için $SCRT stake edilebileceğini düşünüyorum. Ben zaten 2 yıldır stake ettiğim için kafam rahat ancak çıkan bu haberi de paylaşmak istedim.

Twitter adresi: https://twitter.com/AmberDAO_

Detayları lütfen kendiniz inceleyin, kim olursa olsun bir kişinin lafı ile asla kriptoya yatırım yapmayın. Kendiniz araştırıp kendiniz yatırım yapın.

bol şans.

htuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Bilenler sadece kendine mi saklıyor acaba diye düşünmeden edemiyorum. secret network hakkında doğru düzgün türkçe içerik bile yok.

Secret'dan kısaca bahsetmek gerekirse, gizlilik merkezli bir platform. Kendi tokenı da $scrt.

Scrt'yi stake ederek yılda %30 kazanabilirsiniz.

Şu an $scrt fiyatı 1.20$ buralarda geziniyor. Ancak geçtiğimiz şubat ayında 5 dolara kadar yükseldi. Ben bu coinin geleceğini çok iyi görüyorum. Çok ciddi yatırımlarla açılacak olan Sienna DEFI kendileri SEFI diyor, secret network üzerinden yayına geçecek.

Şu an coini Binancedan alıp keplr üzerinden stake etmeye başlayabilirsiniz.

Ben fiyatının çok daha artacağını düşündüğüm için konuyu açmak istedim.

Youtube da SCRT stake ile alakalı pek çok video bulunuyor.

Başlıkta da belirttiğim gibi bu konuda asla REF yoktur.