Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belediye çözer hocam o işi. Bakın belediyeyi arayın, telefon bilgilerimi paylaşmayın diye söyleyin, o zaman sorun hakkında size dönüş yapamayız falan diyecekler tamam diyerek kapatın. Hem ses hem koku olarak şikayet edin. Sorun çözülürse zaten sizin haberiniz olur, bir kere gelirler uyarırlar 2 gün süre verirler sonra ceza kesmeye gelirler. Aynı olayları yaşadım adam İzmirin merkezinde kurbanlık besliyordu, çan sesi, meee meee sesleri belediyeyi aradım çözdüler. Hatta adam bağırıyordu kim beni şikayet etti diye Hayvan sesi, moloz, koku böyle olaylarda direkt belediyeyi arıyorum.
Hocam hani insanlar komşuları ile samimi olmuyorlar ya? Gerçekten bu çok güzel. Biz defalarca söyledik, uyardık ama umursamıyorlar. Annem de aramız bozulmasın komşularımızla diye diye sürekli zor durumda kalıyorum maalesef. Sabah güneşi ile başlıyorlar, hiç susmuyorlar. Tavuklar yumurtalamadan önce bağırıyormuş sanırım, sanki kümesi yanıyor şer*fsizin nasıl bir bağırma ama anlatamam. Horoz da erkeklik yapacak ya hani? Kendini gösterecek ya erkek! Başlıyor ötmeye... benim iyice ayarım bozuldu.