Merhaba Arkadaslar

simdiki zaman da parayi nereye yatirsam veya zarar yaparmiyim diye cok dusunen arkadaslarimiz vardir,ben bu konu hakkin da kisa hayat ozetimi paylasmak istiyorum.

Ben yaklasik 12 yasimdan beri calismaktayim 18 yasima kadar hem aile Restorantimiz da hemde okul islerini ayni anda yapiyordum, gunluk ortalama 6 saat uyku ile gecirdim 3-4 seneyi..daha sonra da Babam ile konustum cunku bedava calistigim icin kendimi kullanilmis hissetmeye basladim...hesabim da 0 para ayretten o kadar sene calismama ragmen uzerime yapilmis hic birsey yok bunlar da beni cok mutsuz ediyordu...Babam devamli kendisini düsündügü icin kendisine alisveriste 1000 harcardi ama ben gidip 20 tl harcadigim zaman cok asiri olaylari büyütürdü...

daha sonra yasim 18 oldu bu isin böyle devam edemiyecegini ön gördüm cünkü sermaye sonuc ta 0=0

Banka ya Kredi ye basvurdum ve sansima bana 40.000 krediyi onayladilar, aldigim krediye nereye harcasam diye dusundum 2011 senesin de daha sonra Internet te arastirma yaparken IPTV olayina denk geldim , o zamanlar cok yeni oldugu icin kimse bilmiyordu,bende cektigim krediyi komple TV isine yatirma karari aldim. Bulgaristana gelip Datacenter kurdum, Cok Riskli is sonucta batabilirdim ama allaha sükür batmadim ve o gündür bu gündür Islerim hep ileriye yönelik devam ediyor..

Simdi sunu söyleyebilirim simdi ki Genc girisimci Arkadaslarimiz hepsi 1 hafta da veya 1 gece de parayi vurmak istiyor, kimse kusura bakmasin öyle kolay kimse para kazanamiyor.. Ben bile bu kurdugum isten meyveleri 2-3 sene sonra yavas yavas yemeye basladim...

kisacam söyle özetleyebilirim size 2011 de cebimde 0 param vardi Banka Kredisi ile basladim isime, bugün ki senelik net gelirim yaklasik 700.000 Pound

Yatirim Yapacaksaniz Korkmayin, Batarsaniz bile yine ayaga kalkarsiniz sadece sabretmeyi cok iyi bilmeniz gerekiyor ve is Kalitenizi ne olursa olsun hic birzaman bozmayin..