Açık artırma başlangıç Fiyatı : 150₺ Minimum artış : 5₺ Hemen Al Fiyatı : 1.000₺ Açık Arttırma Bitiş : Son Teklif +24 saat
Domain Kayıt Firması :Google Domains
Site adresi: ulkekultur.com Sitenin aylık getirisi: Yeni Site Sitenin açılış tarihi: 25 May 2022 DA / PA Değerleri: 57 / 36 Kategori, sitenin içeriği nedir: Blog, Haber Günlük hit sayısı: Bilinmiyor Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex ) Domainin Yaşı: 25 May 2022 Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet Hosting dahil midir: 1 ay idare edilir. Banlı olduğu sponsor var mı: Yok Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: publisher teması kurulu internetten ücretsiz indirdim. Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
// Edit.
Konudaki fotoğrafta site indexi 220 görünüyor, satıcının sunduğu verilerin doğru olduğunu varsayarak teklif verdim fakat veriler yanlışmış. Sitenin gerçek indexi 20 kadar. Bundan dolayı teklifimi geri çekiyorum.