uzun yıllardır ne onlar bana karışır ne ben onlara,3-5 tanesi dışında kalanlarıda sevmem zaten.ama bi zamana kadar akrabalardan çok çektim,her türlü.beni dolandıran mı dersin,mahallenin serserilerine dövdüren mi dersin,rezil eden mi dersin her türlüsü var.

mesela orta okul/lise yıllarımda ailemle aram çok kötüydü.sürekli fırça yerdim,yeri gelir dayak yerdim.şimdi buna buyan biçok kişi diyecek ki o yaşlarda normal işte ergenlik falan filan.ama degil...sebebi o zamanlar sürekli bizim evde olan,en yakın akrabalardan birisi.sabah erkenden gelir,akşam giderdi yada bizde kalırdı.kalsın,yesin,içsin hiçbi sorun yok bunda ama edebiyle otursun demi sürekli bişeyler bulur,uydurur,beni şikayet eder dururdu aileme.onlarda fatih çocuk,ergen buna mı inanıcaz,digeri yalan söyleyecek degil ya diye gelir gider bana çatardı.ben sigara içmezdim,gelip şikayet ederdi işte fatih dışarda gizli gizli sigara içiyor diye.günlerce ugraş ondan sonra işin yoksa...

sonra baktım olmayacak,ne dinledikleri var nede bana inandıkları.ne derlerse kabul etmeye başladım.sigara içiyormuş diye iftira mı attı,kabul ederdim.sonrada gidip sigara paketi alır,yanlarında cebimde paketle otururdum.isterse dövsün,evden atsın umrumda degil.içki içiyormuş,dogru.kumara bulaşmış,dogru.sabah akşam kızlarla geziyor,karıya kıza başlamış,dogru.her hafta pavyondayım,harçlıgımı orda yiyorum derdim.+18 filmler izliyormuş,dogrudur ben onların müptelasıyım der okuldan gelirken açık seçik dergilerle/filmlerle gelirdim eve.sonunda baktı ki karşısında ezik büzük,yapmadım diye kendini savunan biri yok artık.+18 filmler izliyorsun mu dedi,aynen öyle hadi gel beraber izleyelim diyen birisi var.bıraktı sonunda ugraşmayı.

bu malasef yaşanılan olaylardan en basidi tabi.insanlar bunları neden yapar gerçekten anlamıyorum...genel olarak artık insan sevmiyoruz tabi ama özellikle akrabaları dahada az seviyoruz.

edit : tamda konunun üzerine,instagramda şimdi denk geldim. roportajadam ın yeni videosu tamda bu konuya uygun

https://www.instagram.com/reel/CeWtrHIqRsE/