Eniştenizin olayı efsane hocam

Bırakıcam deyip direkt bırakanlar bir daha içmiyorda bırakmaya niyet ettikçe niyet bozuluyor.
benim içkiyi bırakmamda ondan çok farklı degil aslında.onun olayındaki komiklik,sanki zararlı bişey oldugunu o an ilk defa duyuyormuş gibi davranması ve zararlı dedi doktor,bıraktım diyip gerçektende bi anda bırakmasıydı

bana kimse bişey demedi,tetikleyen herhangi bişeyde yoktu.adanada dolaşırken cep şişemin bittigini farkettim.yenisini almaya gittim sonra baktım baktım,ben bunu niye içiyorum ki arkadaş diyip bıraktım şişeyi.sonrada gidip çigköfte alıp eve gittim

ondan sonrası yok bendede yani.
özellikle sigaradan çok çekiyor insanlar.halamda mesela sürekli sarar sarar içer,doktor doktor,ameliyat ameliyat geziyor ondan sonra.yinede bırakmıyor.geçen aylarda bize geldi halam,40 kişi başına üşüştük 1 tane eksik iç diye,ikna edemedik.kadın nefes alamıyor,öksürükten konuşamıyor,günde 2 defa gidip serum taktırıyor ama gözünü açar açmaz ne yemek ister ne su.sigaram vardı çantamda,onu versene diyor direkt....
ben lisedeyken bi arkadaşımın amcası vardı,sigara yüzünden adamın sürekli biyerlerini kestiler.doktor diyor ki adama,bunu acilen bırak yoksa 2-3 aya sag bacagını kesmek zorunda kalıcaz.olsun diyor,sol bacagım var onla idare ederim.o bacak gidiyor bi süre sonra yine adama doktor diyor işte bak sırada sol bacak var,bırak.olsun diyor,zaten evden çok çıktıgım yok,sanki top mu oynayacam bu yaşta.ondan sonra kalpten gitti de adam,başka biyerini kesmediler allahtan.kurtuldu yani...
sigara bagımlılıgı gerçekten çok garip bişey ve saglık olayına etkisi yani vücuda zararı çok çok fazla.umarım bırakırsınız valla başlarda sadece öksürüktür,çabuk yorulmadır gibi şeyler olsada sonrası çok kötü...