GencFoby adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Instagram'da 99 ₺'ye websitesi, 299 ₺'ye e-ticaret siteleri reklamları denk geldim mesela, bu kadar ucuz olması beni de şaşırttı.

ayriyeten, upwork vs gibi siteler türkiye'den araya en az 1 kişi aracılı ile iş yaptırtıyor daha uyguna geliyor.

2-3k $ işi tr de 100 $ yaptırtıyor kalanı kişiye gidiyor o kadar kötü durumdayız
benim sitelerle ugraştıgımı,internetden para kazandıgımı bilen tanıdıklardan az çekmedim bu konuda.adam taksici mesela,dediginiz bu rakamları görüyor facebookta,instagramda.ondan sonra gelip bana diyor işte bana bi site yap,müşterim artsın.diyorum işte ben o işten anlamam ama yaptıracaksan,işi bilen bisürü arkadaş var yani onlarla görüştüreyim seni.adamın istedigi,taksici sitesi kuracaksın ve google da insanlar bu bölge ve taksici kelimeleri ile ilgili kelimeler arattıgında googleda tepede olacak bu site.yani istedigi düz sitede degil,işin içine seo filanda giriyor.ve bunlara 1k tl para iste,bidaha seni görünce selam vermez bu kazıkcı diye site işinden anlamayan adama oturupta seoyu filan anlatmakla ugraşamayacagım için sadece site işte şu fiyatlarda olur diye 200-300tlden yukarı olan herhangi bi fiyat verince çokmuş yav diyip kapatıyorlar konuyu.sonrada patlatıyor espriyi,siz üçkagıtcısınız çünkü ben gördüm internetde 100tlye yapıyorlar bu işi diye hadi bu adama gelde bişey anlat....